Les meir her

Meld deg på mobillistå vår og få informasjon om alle arrangement i Ungdomslaget! Send melding me navn og fødselsår te Ungdomslaget sin mobil:

905 97 150
Antal besøk hittil denne måneden:
401
Antal besøk hittil i år:
2873
(Oppdatert 17.06.2010)
 
Velkommen til iulage.no!

Finnøy Kristelege Ungdomslag er et uavhengig lag drevet av og for ungdommar frå ungdomsskulealder og oppover. Ungdomslaget har over 100 arrangement i året og rundt 150 medlemmer. Målet er å spre det glade budskap om Jesus Kristus, og å laga ein sosial samlingsplass for ungdom.

Nettstaden vår vert bedre med hjelp av deg som lesar. Her kan du sjølv bidra med for eksempel leserinnlegg til nettavisa. Har du ønske om kva som bør leggas ut på nettsia, eller kanskje litt ris og ros å komma med, er me glade dersom du ikkje sit og har det for deg sjølv, men heller deler det med oss.

iulage.no blei avduka 17.mai 2005 og var driven av Henning Ildstad frå starten og ut 2006. Fra januar 2008 tok Jon Kåre Eggebø over, men har nå gitt oppgaven videre til Terje Madland. Formålet med sida er å gje Ungdomslaget eit ansikt utad og å få folk engasjerte i avisa. Me har og som mål at sida skal bli ei levande side der gjesteboka gir folk mulighet til å legge inn helsingar til venner og kjente. Dei fleste av desse er truleg avbilda i det store bildearkivet vårt, som nå har over 2500 bilder!

Avisa I u-lage er organ for Finnøy Kristelege Ungdomslag og blei starta av Kåre Vignes hausten 2001. Fra hausten 2002 til hausten 2005 var Henning Ildstad primus motor. Øystein Bergøy tok da over og var hovedmannen i ca ett år. Nå er avisa, forhåpentligvis midlertidig, lagt ned. Avisa omhandla det som skjer i Ungdomslaget og hadde ca 60 abonnentar som åtte gonger i året fekk eit nytt I u-lage i postkassa si.